USLUGE PRE-OPENINGA

Pre-opening hotela je umijeće za sebe

Period koji prethodi otvaranju novog hotela ili resorta je bez sumnje uzbudljiv. Međutim, to je isto tako vrijeme kada pažljivo razmatranje i organizacija igraju ključnu ulogu.

Povjeravanjem hotelskog menadžmenta, pre-opening usluga i upravljanja prihodima ekspertima iz CHROME tima stječete stratešku prednost u ovom osjetljivom inicijalnom razdoblju, i to u svim njegovim fazama – od planiranja do upravljanja projektom u svim njegovim aspektima.

CILJANO PRILAGOĐENE PRE-OPENING USLUGE AKTIVIRAT ĆE CJELOKUPNI POTENCIJAL PRIHODA VAŠEG HOTELA ILI RESORTA


Preuzet ćemo na sebe teret cjelokupne pre-opening problematike te organizirati operacije i postaviti strategije za vaš novi hotel.

CHROME-ovi eksperti za hotelski menadžment razvit će jedinstven, prilagođen i poslovno kreativan strateški plan za otvaranje vašeg hotela ili resorta. Opremit ćemo vas prokušanom i kreativnom metodologijom koja će pozicionirati vaš hotel ili resort, zajedno s inovativnim konceptima koji daju čvrste rezultate s pozitivnim povratom uloženih investicija. Naš pragmatičan, „terenski“ i personaliziran pristup razotkrit će skrivene prihodovne potencijale vašeg hotela ili resorta, osiguravajući pouzdane prihode i profit.

Stručne pre-opening usluge, procedure i alati stvorit će jasnu i čitku mapu na vašem putu do poslovnog uspjeha.

Nažalost, još uvijek preveliki broj kvalitetnih i kreativnih hotelskih start-upova propada poradi neadekvatnog planiranja i manjka iskustva. S vrhunskim hotelskim menadžmentom, vaš hotel ili resort krenut će zagarantiranim putem uspjeha.

U ovom procesu, CHROME će umanjiti sve rizike koji su povezani s pre-opening fazama, postavljajući vaš hotel ili resort na sigurnu stazu dugoročnog uspjeha. Uz primjenu naših ekonomski isplativih implementacija i najboljih praksi koje su nastale kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, vaš hotelijerski uspjeh je zagarantiran.

PRE-OPENING USLUGE


Ovisno o specifičnim karakteristikama vašeg hotela ili resorta, naše pre-opening usluge mogu uključiti bilo koje od niže navedenih metoda, alata i strategija.

IZVRŠNI SAŽETAK

Izvršni sažetak opremit će vas jasnom poslovnom misijom i ciljevima. 

ANALIZA POSLOVANJA

Analiza poslovanja tvrtke precizno određuje vaše jedinstvene prodajne točke. .

IZVJEŠTAVANJE

Pravovremeni i detaljni poslovni i menadžment izvještaji pobrinut će se da udovoljite svim zahtjevnim rokovima u pre-opening fazi.

ODABIR DOBAVLJAČA

Odabir dobavljača pomaže vam odabrati kvalitetne brandove i partnere. 

OPERATIVNI PLAN

Operativni plan podržava implementaciju standardnih operativnih procedura, zajedno s priručnicima i uslužnim standardima koji garantiraju kvalitetne usluge i zadovoljstvo gostiju. 

ROKOVI U PRE-OPENING FAZI

Postavljanje vremenske crte s rokovima u pre-opening razdoblju povećava vjerojatnost uspjeha i uklanja rizike do momenta mekog otvaranja.

STRATEŠKI PLAN

Strateški plan uključuje pre-opening prodaju, marketinške strategije, cjenovnu politiku, distribuciju i upravljanje prihodima. Strateški plan obuhvaća i tržišnu analizu koja otkriva ciljane grupe gostiju i klijenata te u cijelosti predstavlja as u arsenalu naših pre-opening usluga.

SWOT ANALIZA

SWOT analiza otkrit će vaše snage, slabosti, stope zauzeća, tržišne udjele lokalnih i/ili globalnih konkurenata, pružajući realističnu perspektivu na vašu tržišnu poziciju. 

FINANCIJSKI PLAN

Financijski plan, zasnovan na ključnim pokazateljima performansi, precizira točke provjere i planiranje sredstava, uključujući troškove pokretanja poslovanja, tekuće poslovne troškove, operativne izdatke te projekcije prihoda. 

OCJENE TEHNIČKIH PLANOVA

Ocjene tehničkih planova omogućuju vam pristup našoj iznimnoj regionalnoj ekspertizi, kontaktima i vezama koje će vam biti od pomoći pri svim tehničkim i regulatornim pitanjima.

ODABIR I OBUKA MENADŽERA

Naš pristup izvorima i odabiru hotelskih i resort menadžera na izvršnoj razini omogućuje vam da oformite odličan tim koji je sposoban voditi vrhunski hotel ili resort. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.