CUSTOM MENADŽMENT

Gdjegod se nalazili na svom poslovnom putu, mi ćemo vam pomoći da da odete još dalje

CHROME custom menadžment predstavlja paket usluga koji će vaše hotelske operacije adaptirati sukladno potražnji, omogućujući rast u realnom vremenu. Outsourcing specifičnih usluga ili odjela značajno će smanjiti vaše operativne troškove, pružiti vam fleksibilnost i prednost nad konkurencijom.

Stručnjaci iz CHROME-a razdvojit će vaše operativne i strateške zadaće kako bi kreirali custom menadžment koji je savršeno prilagođen jedinstvenom profilu vašeg hotela ili resorta, sa svrhom znatnog poboljšanja vaših poslovnih rezultata.

Koristi outsourcinga hotelskog menadžmenta uključuju pristup intelektualnom vlasništvu, širem poslovnom iskustvu, znanju, i većem broju talentiranih profesionalaca, najboljoj operativnoj praksi koju bi bilo teško razviti unutar same kuće, unaprijeđenom kapacitetu za inovacije, poboljšanoj kvaliteti usluga, garantirajući brži izlazak na tržište te značajne uštede na troškovima.

Realistično poboljšavajući sve vaše poslovne performanse, CHROME custom menadžment unapređuje kvalitetu vaših usluga i operacija, omogućujući vam da se fokusirate na svoj core biznis.

UPRAVLJANJE PRIHODIMA


CHROME nudi najbolje rješenje za tržišni manjak kvalificiranih menadžera prihoda, pružajući brzo isplativu i profesionalnu alternativu zapošljavanju vlastitog menadžera za upravljanje prihodima. Naši kompetentni i iskusni menadžeri prihoda upravljat će potražnjom i profitabilnošću svake prihodovne linije u vašem hotelu ili resortu.

CHROME prakticira precizno, proaktivno, sveobuhvatno upravljanje prihodima, uključujući kompletne dnevne prihode,  cijene, distribuciju i predviđanje, pa sve do ad hoc grupnih ponuda nakon što iste pristignu kod agenta za rezervacije.

Naš tim specijalista za upravljanje prihodima kapitalizirat će sve vaše specifične neiskorištene prihodovne i profitne potencijale kako bi kratkoročno i dugoročno maksimizirao prihode vašeg hotelskog biznisa. CHROME paket upravljanja prihodima uključuje:

 • Dnevnu analizu poslovnih i tržišnih trendova
 • Studije konkurencije, benchmarking cijena i implementaciju cjenovne strukture
 • Menadžment prinosa i prihoda
 • Ugovaranje i održavanje svih online kanala distribucije
 • Budžetiranje i predviđanje
 • Dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje

RAČUNOVODSTVENE I FINANCIJSKE USLUGE


Menadžment hotela i resorta sastoji se od upravljanja mnogim kompleksnim i visoko dinamičnim elementima.

CHROME-ovi stručnjaci za računovodstvo i financije pobrinut će se da preopterećenje poslovnim podacima, dnevnim zadaćama i odgovornostima ne zasjeni vaše središnje poslovne zadaće i izazove, prvenstveno zdravo financijsko poslovanje koje predstavlja samo osnovu poslovnih operacija.

Hotelijersko računovodstvo odlikuje se visoko specifičnim karakterom i zahtjevima, koje nisu poznate u drugim industrijama. CHROME-ovi iskusni računovodstveni i financijski eksperti posjeduju dubinsko poznavanje hotelijerske industrije koje jamči zdravlje i napredak financijskih i računovodstvenih operacija vašeg hotela ili resorta.

Kao ključni dio CHROME custom menadžment paketa, naše računovodstvene i financijske usluge garancija su zdravih i efikasnih financijskih operacija te poboljšane poslovne agilnosti. Ovisno o karakteru vašeg hotelijerskog biznisa i specifičnim potrebama, naše računovodstvene i financijske usluge uključuju sljedeće:

 • Kapitalni i gotovinski budžeti, uz optimizaciju
 • Razvoj operativnih budžeta
 • Mjesečni izvještaj o dobiti i gubitku
 • Bilance
 • Glavna poslovna knjiga
 • Periodične revizije imovine i financija, s ispravnom amortizacijom imovine
 • Procesiranje plaća, uključujući mjesečne i kvartalne izvještaje
 • Strateško planiranje financija i dokapitalizacije
 • Pregled ulaznih i izlaznih računa
 • Specijalizirano hotelijersko računovodstveno i financijsko savjetovanje
 • Točno, pravovremeno i transparentno izvještavanje

Uz primjenu najsuvremenije metrike, CHROME računovodstvene i financijske usluge odlikuju se i strogim internim kontrolama. Naše pragmatične i progresivne financijske usluge predstavljaju zdrav temelj za vaše poslovne odluke i značajno unapređuju vaš konačni poslovni rezultat.

ODRŽAVANJE, TEHNIČKO I PROJEKTNO PLANIRANJE


CHROME custom menadžment paket uključuje i usluge održavanja, tehničkog i projektnog planiranja, zajedno s optimizacijom troškova i kontrolom izdataka povezanih sa svim aspektima funkcioniranja hotelskog tehničkog odjela.

Osim što će se pobrinuti da svi vaši hotelski prostori i oprema budu u dobrom stanju te da funkcioniraju bez zapreka i zastoja, naši tehnički eksperti osigurat će da sve operacije vezane uz tehničko održavanje vašeg hotela i resorta ne budu reakcija na iznenadnu situaciju, već da se transformiraju u preventivno održavanje koje u obzir uzima rizike i stvarno stanje.

Naši stručnjaci za održavanje kreiraju zaokružene tehničke i projektne planove za sve tipove i veličine projekata, od obnove restorana, dvorana ili soba, pa do izgradnje novog hotela ili resorta.

CHROME održavanje sagledava kao stratešku investiciju  koja ima direktan i pozitivan učinak na lojalnost i zadovoljstvo gostiju. Inteligentni custom menadžment održavanja, tehničkog i projektnog planiranja podrazumijeva operativnu kontrolu zasnovanu na dobro organiziranim podacima, što smanjuje vaše srednjoročne i dugoročne troškove, unapređuje vaše prihode i skraćuje vrijeme razrješenja svih eventualnih zapreka.

KONZALTING


Hoteli koji žele dostići svoj puni tržišni potencijal trebaju uspostaviti pravu organizaciju odjela, uvesti visoke standarde poslovanja, uskladiti svoju prodajnu i marketinšku strategiju s najnovijim trendovima u industriji, održavati odnose s klijentima, uspostaviti procedure upravljanja računima, ulagati u prodajne i marketinške kanale te održavati reputaciju.

Ukoliko već imate uhodani tim koji treba smjernice i upoznavanje s najnovijim trendovima, CHROME-ov tim stručnjaka za prodaju i marketing može vam pomoći da postignete nabrojane ciljeve. Izradit ćemo planove, odrediti ciljeve te pratiti njihovo izvršenje. Mentorirat ćemo vaš tim te vam pomoći u uvođenju visokih standarda poslovanja i procedura izvješćivanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.