EKSPERTI ZA HOTELSKI I RESORT MENADŽMENT NA VAŠOJ STRANI

CHROME je skraćenica za Croatian Hotel & Resort Operations and Management Experts.


Široki opseg naših ekspertnih usluga obuhvaća hotelski custom menadžment, upravljanje hotelskom imovinom, usluge računovodstva i financijskog savjetovanja, upravljanje imovinom i zastupanje vlasnika, pre-opening usluge, konzalting i strateško savjetovanje, studije izvedivosti te cijeli opseg hotelskih operacija

Naš glavni tim okupio se 2018. kako bi osnovao CHROME i stvorio bazu profesionalaca koji posjeduju veliko iskustvo u poslovanju hotela i resorta, kao i ekstenzivnu ekspertizu u procjeni hotelijerskih investicija, razvoja i ponovnog razvoja hotelskog poslovanja te cijelog opsega hotelskih operacija.

CHROME je na samom početku krenuo sa snažnim portfeljem uspješnih operacija, napose u domeni pozitivnog zaokreta u poslovanju hotela i resorta koji nisu ostvarivali svoj puni potencijal, uz implementaciju operativnih i strateških poboljšanja na korist vlasnika i drugih dionika u projektu.

Na redovnoj osnovi surađujemo s vodećim svjetskim marketinškim, prodajnim i distribucijskim platformama. CHROME je poslovao s nekim od najpoznatijih hotelskih brandova na svijetu, kao što su LHW, Radisson, Sheraton, Hilton, Westin, i drugi.

Od samog osnutka, CHROME  provodi uspješnu optimizaciju hotela i resorta, s ciljem održavanja najviših standarda zadovoljstva i ukupnog iskustva gostiju, istovremeno maksimizirajući prihode i profitabilnost svih dionika u projektu.

VRATA U HRVATSKO I GLOBALNO HOTELIJERSKO TRŽIŠTE


Kao iznimno uspješna hrvatska tvrtka za menadžment hotela i resorta, sa sveobuhvatnim iskustvom na domaćem i međunarodnom tržištu, CHROME se specijalizirao u efikasnom kombiniranju lokalnih specifičnosti i globalnih kompleksnosti.

CHROME ima sjedište u Dubrovniku, jednoj od najpoznatijih turističkih destinacija na svijetu, ujedno i domu nekim od najizvrsnijih hotela i resorta u Hrvatskoj i široj regiji. Niz vrhunskih hotelskih  grupa i resorta u Hrvatskoj uspješno su primijenili naša najsuvremenija menadžment rješenja.  

Uz dubinsko poznavanje svih aspekata i operativnih specifičnosti hotelijerstva, s entuzijazmom pristupamo ojačavanju i potenciranju onoga što je najbolje u hrvatskoj hotelijerskoj industriji, uzimajući u obzir specifičnu domaću hotelijersku tradiciju, distinktivne kulturne kodove i nedovoljno iskorištene potencijale.

Pojednostavljenim rječnikom rečeno – kombinirajući regionalnu ekspertizu i međunarodno iskustvo, CHROME prevodi globalno u lokalno, i obratno.

Na ovaj način vlasnicima hotela omogućavamo da se uspješno pozicioniraju na globalnom tržištu, a međunarodnim operaterima i investitorima pomažemo da uspješno savladaju sve zakonske i druge barijere u pokretanju uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

Kao tvrtka za hotelski menadžment, na licu mjesta koordiniramo vaš tim te ublažavamo sve vrste rizika koji se mogu ispriječiti poslovanju vašeg hotela ili resorta.

 

CHROME osigurava sve oblike asistencije koji su vam potrebni bilo da pokrećete novi hotel ili resort, ili pak želite unaprijediti poslovanje postojećih kapaciteta. Naša menadžerska ekspertiza stoji vam na usluzi i pri upravljanju prekograničnim projektima i partnerstvima. Kombinirajući poslovno iskustvo na domaćem terenu s najsuvremenijom globalnom ekspertizom, efikasno otvaramo vrata uspješnoj međunarodnoj ekspanziji naših klijenata.

Naš glavni fokus su hoteli, resorti i njihova potencijalna vrijednost. Blisko surađujemo s klijentima na zaštiti njihovih interesa, pomažući u optimizaciji profita što ga generira hotelska imovina.

Na samom početku, CHROME će strateški odrediti najbolju stazu za postizanje zacrtanih poslovnih ciljeva, osiguravajući najbolji mogući povrat uloženog kapitala. Široki raspon naših menadžment i konzalting usluga namijenjen je sljedećim dionicima:

  • Vlasnici
  • Investitori i greenfield developeri
  • Bankari
  • Upravitelji imovine
  • Upravitelji fondova

Naši iskusni stručnjaci pružaju usluge iz sljedećih područja:

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.