NAŠA MISIJA I VIZIJA

Više od 100 godina kombiniranog iskustva u hotelijerskoj industriji

Naš se tim može pohvaliti s više od 100 godina kombiniranog iskustva u hotelijerskoj industriji, uz diversificiranu ekspertizu u svim aspektima hotelijerstva, kao i u svim fazama životnog ciklusa hotela ili resorta.

Stručnost, osposobljenost, pouzdanost i svestranost usluga hotelskog menadžmenta što ih pruža CHROME proizlaze iz sinergije svih članova našeg tima. Združene kompetencije CHROME-ovog stručnog tima temelje se na ekstenzivnom domaćem i međunarodnom iskustvu i uspjehu u hotelijerskom biznisu, od upravljanja prihodima i hotelskim operacijama, preko održive dugoročne prodaje i marketinških strategija, pa sve do optimizacije poslovanja, ekspanzije distribucijskih kanala, i drugog.

 


MISIJA

Primjenom prvoklasnog i ciljano prilagođenog hotelskog menadžmenta kreirati hotele i resorte koji posluju s visokim performansama, na korist vlasnika i drugih dionika u projektu.


VIZIJA

Postati vodeća regionalna tvrtka za hotelski menadžment koja najbolje globalne prakse inovativno pretače u otpornu i održivu lokalnu ekspertizu, uz istovremenu transformaciju lokalnih specifičnosti u međunarodni uspjeh. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.