KONZALTING I STRATEŠKO SAVJETOVANJE ZA HOTELE I RESORTE

Efikasni konzalting oslobađa potencijale vašeg hotela ili resorta

Naše usluge hotelskog konzaltinga i strateškog savjetovanja fokusirane su na kreiranje izvrsnih performansi, usluga i iskustva visoke kvalitete, a sve u skladu s jedinstvenim karakterom vašeg hotela ili resorta.

Jedna od glavnih zadaća CHROME-a u svojstvu tvrtke za hotelski konzalting i strateško savjetovanje je profesionalno savjetovanje investitora ili pojedinaca koji su zainteresirani za ulazak u hotelsku industriju, kao i asistencija hotelima i resortima koji već posluju.

Naš iskusan međunarodni tim stručnjaka za hotelski konzalting i strateško savjetovanje pokriva široki spektar područja, uključujući nadzor poslovanja i operacija, razvoj, dugoročno poboljšanje performansi hotela ili resorta, zaokret u poslovanju slabo poslujućih subjekata koji posjeduju visoki potencijal, kao i oživljavanje onih hotela ili resorta koji trenutno imaju slabe performanse.

Bilo da otvarate hotel ili resort ili želite povećati svoj profit i unaprijediti svoje usluge, CHROME će biti vaš ključni partner u postizanju zdravih financijskih rezultata i povrata uloženih investicija.

CHROME iza sebe ima dugogodišnje uspješno iskustvo u sljedećim područjima hotelskog konzaltinga:

 • Pretvaranje postojećeg u franšizni ugovor, na korist svih uključenih dionika
 • Upravljanje prihodima, s kratkoročnim i dugoročnim financijskim planiranjem na temelju studije izvedivosti
 • Istraživanje tržišta, pozicioniranje i brandiranje, uključujući pridruživanje strateškim brandovima i partnerima
 • Analiza performansi, uz savjetovanje i preporuke te regularne recenzije njihove primjene i postizanja dogovorenih ciljeva
 • Renovacije, obnove i rekonstrukcije
 • Strategije kapitalnih ulaganja i planiranje sredstava
 • Popravke, održavanje i programi unapređenja imovine
 • Pridržavanje partnerskih ugovora, uključujući menadžment i franšizne ugovore te odnose s partnerima, bankama i drugim dionicima
 • Zastupanje vlasnika
 • Strukturiranje i pregovaranje uvjeta za financiranje projekta, uključujući temeljni kapital i financijske institucije, ispitivanje boniteta tvrtke, planiranje i upravljanje procesima restrukturiranja
 • Razvoj standardnih operativnih procedura 
 • Dizajn i razvoj koncepta
 • Kreiranje poslovnih planova

PREDNOSTI ANGAŽIRANJA VANJSKE TVRTKE ZA HOTELSKI KONZALTING


Angažiranje iskusne tvrtke za hotelski konzalting predstavlja izvrsnu investiciju koja će vam donijeti željene poslovne rezultate. Naši hotelijerski stručnjaci, koji raspolažu ekstenzivnim iskustvom te uhodanim lokalnim i međunarodnim poslovnim vezama, bit će uz vas svaki dan.

CHROME vas oslobađa nepotrebnog rada – kako u smislu utrošenog napora, tako i vremena – omogućujući vam da iskoristite sve prilike koje se otvore, optimizirate svoje resurse, poboljšate upravljanje prihodima i nastavite graditi uspješno poslovanje na temeljima onoga u čemu ste najbolji.

CHROME pruža više od standardnog hotelskog menadžmenta, primjenjujući sveobuhvatne radne okvire i široki operativni opseg u implementaciji projekta i procedurama obuke, uz neprestanu podršku.

HOTELSKI KONZALTING TIJEKOM CIJELOG ŽIVTNOG CIKLUSA HOTELA


Ako projekt ulaganja ili gradnje hotela želite izvesti s vlastitim timom, CHROME može biti vaš konzalting partner i podrška vlasniku i menadžerskom timu.

Naša kontinuirana podrška pratit će vas na svakom koraku puta prema efikasnoj i visoko profitabilnoj poslovnoj operaciji, ovisno o tome u kojoj se fazi životnog ciklusa nalazi vaš hotel ili resort.

NOVI HOTELI I RESORTI

Dobrobiti i koristi hotelskog konzaltinga za nove hotele i resorte uključuju konzalting i strateško savjetovanje vezano za dizajn i razvoj koncepta, upravljanje projektom, izradu studije izvedivosti, marketinško istraživanje i analizu, strategiju brandinga i pozicioniranja, cijene i prodaju, plan upravljanja prihodima, organizacijsku strukturu, pozadinu planiranja unutar same kuće te financijsko planiranje. 

POSTOJEĆI HOTELI I RESORTI

Koristi hotelskog konzaltinga za postojeće hotele i resorte uključuju benchmarking, financijsku i poslovnu reviziju, kratkoročno i dugoročno planiranje budžeta, strateško savjetovanje i podršku u području financija, upravljanje prihodima, prodaju i marketing, računovodstvo,  održavanje, upravljanje ljudskim resursima i drugim operativnim odjelima.  

 

AKVIZICIJA HOTELA I RESORTA

Tvrtke koje planiraju akviziciju hotela ili resorta imat će koristi od sljedećih usluga hotelskog konzaltinga: ispitivanje boniteta tvrtke, procjena vrijednosti, projektno planiranje, podrška pri transakcijama.

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.