HOTELSKI I RESORT MENADŽMENT

Zaokruženim menadžmentom do uspješnih hotela i resorta

IZVANREDAN I SVESTRAN HOTELSKI MENADŽMENT


CHROME se brine za sve operativne i prodajne aspekte hotela i resorta, uz zaokružen i versatilan hotelski menadžment. Naš je krovni cilj povećati dotok gotovine i vrijednost vaše hotelske imovine, s fokusom na povećanje vrijednosti samog hotela i resorta te maksimalno poboljšanje svih performansi. Ovo postižemo optimizirajući sve operativne procese u svrhu veće efikasnosti, uvodeći i primjenjujući efikasne strategije i najbolje menadžment prakse. Potenciranjem specifičnog karaktera resorta, ili pak nezavisnog, boutique ili lifestyle hotela, kreiramo jedinstveno iskustvo gostiju, povećavajući  međunarodnu reputaciju hotela ili resorta. Primjenom ciljano prilagođenih kreativnih strategija i najboljih praksi, postižemo pozitivan zaokret u poslovanju, repozicionirajući hotel ili resort među lidere na lokalnom tržištu. Vrhunski hotelski menadžment kojeg nudi CHROME uključuje sljedeće:

 • Kreativne prodajne, distribucijske i marketinške platforme
 • Dinamično upravljanje prihodima i povratom uloženog kapitala, kao i ukupan rast prihoda
 • Precizna operativna i financijska kontrola te kontrola troškova
 • Planiranje i menadžment vezan za (re)pozicioniranje imovine, kroz upravljanje procesima pozitivnog zaokreta u performansama
 • Analiza ključnih pokazatelja performansi i benchmarking
 • Analiza bruto dobiti iz poslovanja  te dobiti prije odbitka kamata, poreza i amortizacije
 • Analiza novčanih pokazatelja i pozicija dugovanja
 • Obveze kapitalnih izdataka i investicija
 • Analiza dobavljača i nabava
 • Planiranje godišnjeg budžeta
 • Pregovori o najmu
 • Razvoj koncepta
 • Brandiranje i pozicioniranje
 • Operacije vezane uz sobe, hranu i piće
 • Upravljanje ljudskim resursima: odabir, razvoj i trening operativnih menadžera
 • Kreativno, informativno i pravovremeno izvještavanje

EKSPERTI ZA HOTELSKI MENADŽMENT NA VAŠOJ STRANI


Navigiranje današnjom iznimno dinamičnom i zahtjevnom hotelskom industrijom, u vrijeme velikih globalnih izazova, traži snažnu timsku ekspertizu.

Naš međunarodni tim vrhunskih i iskusnih profesionalaca pomoći će da vaš hotel ili resort dostigne svoj puni potencijal. Eksperti smo u implementaciji operativnih i strateških unapređenja na polju kvalitete usluge, iskustva i zadovoljstva gostiju. Maksimizacijom performansi vašeg hotela ili resorta ojačat ćemo vaše prihode, profitabilnost i dotok gotovine.

CHROME posluje s vodećim hotelskim brandovima te najboljim marketinškim, prodajnim i distribucijskim platformama. Naš diversificirani opseg ekspertize uključuje pre-opening fazu, razvoj i ponovni razvoj, poboljšanje performansi, tržišno (re)pozicioniranje te usmjeravanje svih vrsta investicija.

Od ekstenzivnog iskustva u procjeni investicija, razvoja i operacija do pribavljanja dozvola te upravljanja renovacijom ili unapređenjem projekata, CHROME eksperti bit će uz vas na svakom koraku.

Naše usluge hotelskog menadžmenta pokrivaju široki opseg pridruženih područja. Ovo uključuje računovodstvo, administraciju, financije, informacijske sustave, upravljanje ljudskim resursima, odnose s javnošću, strategiju, marketing, upravljanje prihodima, prodaju, menadžment u periodu promjene, gastronomiju, i drugo.

Naši klijenti imaju koristi od brzog uspostavljanja dobrih donosa s lokalnim poslovnim udruženjima ili gradskim upravama s kojima je CHROME u kontaktu, kao i od naših izvrsnih regionalnih i međunarodnih kontakata i veza.

Naš je cilj održati najviše standarde zadovoljstva i ukupnog iskustva gostiju, istovremeno maksimizirajući prihod i profitabilnost, kao što se vidi na primjeru niza hotela i resorta čije smo poslovanje uspješno optimizirali.

AKTIVIRAJTE SKRIVENE POTENCIJALE I POSTAVITE HOTEL ILI RESORT NA STAZU DUGOROČNE USPJEŠNOSTI


Volatilnost u putničkom prometu, financijske krize i zastoji, kao i post-pandemijski izazovi čine hotelski menadžment važnijim negoli ikada prije. Kao vaš hotelski menadžer, CHROME će umanjiti sve rizike povezane s vašim poslovanjem te istovremeno uvećati zaradu i vrijednost vaše imovine.

Budući da se svaki hotel ili resort razlikuje, postoje mnogi aspekti i varijable koje treba uzeti u obzir. 

Vaš je hotel ili resort ujedno i biznis, i imovina, resurs koji može generirati povrat uloženog kapitala na mnogostruke načine.

Vaš prihod ne mora dotjecati  isključivo iz pružanja hotelskih usluga gostima. CHROME vam omogućuje generirati tokove prihoda iz dijelova imovine koji se često zanemaruju.

Naš hotelski menadžment podrazumijeva upravljanje globalnom i lokalnom strategijom hotela, uz optimizaciju svih prihoda. Ovakav hotelski menadžment fokusira se na kvalitativni rast hotelskog portfelja, bez mentaliteta koji razmišlja isključivo o prodaji ili akviziciji. Mi nadziremo i poboljšavamo kvalitetu vaše usluge i proizvoda, cijelo vrijeme uvećavajući povrat uloženih sredstava.

Spoj ekspertnih znanja koja se koriste u hotelskom menadžmentu, upravljanju prihodima i marketing uvelike poboljšava mogućnosti za rast bez žrtvovanja kvalitete usluga. Naši inkluzivni alati i strategije postavit će vaš hotel ili resort na stazu dugoročnog i održivog uspjeha.

U mnogim slučajevima, neiskorišteni potencijali hotela i resorta rezultat su manjka resursa. Nerijetko je slučaj da hotelijeri ne raspolažu potrebnim naprednim znanjima ili stručnostima iz polja hotelskog menadžmenta jednostavno zato jer nisu imali dovoljno prilike da razviju ili unaprijede takve vještine. Outsourcingom hotelskog menadžmenta otključat ćete najvažnije potencijale svog hotela ili resorta te zadržati visokokvalitetne usluge, bez kompromitiranja povrata uloženih investicija.

Mnogi izazovi u hotelijerskoj industriji nisu nepremostivi, kakvima se možda na prvi pogled mogu učiniti, već predstavljaju prilike koje vlasnicima hotela i resorta omogućuju da preteknu konkurenciju i naprave iskorak u šire hotelsko tržište. 

CHROME tim otvorit će vam vrata u sve ove prilike.

KONTAKTIRAJTE NAS

Željno očekujemo saznati više o vašem projektu. Spremno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. 

CHROME Management d.o.o.